Na vrh

Načelnik Edin Smajić zvanično otvorio Omladinski klub

U prisustvu velikog broja članova i prijatelja Omladinskog udruženja  „Aktiva 2014“, u prostorijama Društvenog doma u Semizovcu svečano je otvoren Omladinski klub – Semizovac. Prisutni su imali priliku da se kroz prigodan program upoznaju sa dosadašnjim radom OU „Aktiva 2014“ , ali i da se upoznaju sa budućim aktivnostima i projektima.

Predsjednik Udruženja, Enin Bajramović je istakao da će novi prostor poslužiti za realizaciju brojnih  sadržaja, a posebno u implementiranju projekta Omladinski klub Semizovac. „Prostor će svakako služiti i našim najmlađim članovima za razna druženja, organizacije rođendana i slično. Dobijanje novog prostora za korištenje je tek početak realizacije budućih aktivnosti, projekata i akcija“.Važno je napomenuti da je ovo prvi i jedini omladinski klub na području općine Vogošća.

Načelniku općine, Edinu Smajiću, uručena je zahvalnica za nesebičnu podršku koju Općina pruža ovom lokalnom omladinskom udruženju. Načelnik Smajić je zvanično otvorio Omladinski klub i u svom kratkom obraćanju, je kazao da je iznimno ponosan na rad koji u protekle dvije godine stoji iza „Aktive 2014“, te da se raduje budućoj još boljoj saradnji.

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana