Na vrh

Načelnik Smajić upriličio prijem za mlade reprezentativce BiH u fudbalu

Na poziv Općinskog načelnika Edina Smajića upriličen je sastanak sa direktorom Srednjoškolskog centra Vogošća Selmom Lakotom i učenicima koji pohađaju ovu školu a koji  su ujedno i kadetski reprezentativci Bosne i Hercegovine u fudbalu.

Na sastanku sa Načelnikom prisustvovali su učenici Amir Velić i Šefkija Resić dok je zbog obaveza bio odsutan Demirel Veladžić. Riječ je o trojici mladih fudbalera koji igraju za kadetsku Reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koja je postigla historijski uspjeh plasirajući se na Europsko prvenstvo koje će se održati u Azarbejdžanu od 05.do 21. maja tekuće godine. Pored toga što su uspješni mladi sportisti to su i vrijedni učenici koji uspjevaju uskladiti školske obaveze za treninzima. Tokom razgovora načelnik Smajić je čestitao mladim sportašima na postignutom uspjehu i istakao da su oni ponos i dika kako cijele Bosne i Hercegovine tako i Vogošće. Zahvaljujući njima BH sport ima perspektivu.

Mladi reprezentativci su primili od Načelnika prigodne poklone, ali su uzvratili sa poklonima koje su sami napravili za njega.

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana