Na vrh

Drugi o nama – AKTIVA 2014: DODIJELJENI CERTIFIKATI UČESNICIMA RADIONICA INFORMATIČKE PISMENOSTI

„Unapređenje ključnih kompetencija kod djece i mladih“ projekat je koji je tokom protekla četiri mjeseca realizovalo Omladinsko udruženje Aktiva 2014, u saradnji sa tri vogošćanske osnovne škole. Projekat je realizovan u okviru ReLOad programa a obuhvatao je edukativno-kreativne radionice, informatičku pismenost i engleski jezik.
Danas je u prostorijama Omladinskog udruženja Aktiva 2014 u Semizovcu održana prva od tri završne prezentacije. Tom prilikom dodijeljeni su certifikati učesnicima projekta kao i prigodni pokloni. Na radionicama informatičke pismenosti učestvovali su učenici Osnovne škole „Porodice ef. Ramić“ iz Semizovca. Ovom prilikom dodijeljena je i zahvalnica direktoru ove škole Šemsi Pačarizu za pomoć i podršku u realizaciji.
Po završetku edukacije učenici nisu krili zadovoljstvo stečenim znanjem i prilikom da na praktičan način nauče nešto novo.
U narednim danima završne prezentacije i dodjela certifikata biće upriličene i u druge dvije osnovne škole koje su učestvovale u projektu.

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana