Na vrh

Drugi o nama – “BAGS-Et”: EKIPE NA TERENU, VELIKI KVAR NA CENTRALNOM VRELOVODU

Ekipe  preduzeća „BAGS ENERGOTEHNIKA“ od petka pokušavaju riješiti kvarove na centralnom toplovodu koji je nastao kako objašnjavaju zbog starih i dotrajalih instalacija.  Kako je riječ o centralnom toplovodu isporuka toplotne energije potpuno je obustavljena u Vogošći.

“Prvo se želim izvinit našim sugrađanima, dajemo sve od sebe kako bismo sanirali kvar i pustili sistem u pogon. Kvar je detektovan,na centralnom je vrelovosu i zato je cijela Vogošća isključena. U ovom trenutku nije moguće dati konkretnu informaciju kada će biti uspostavljena redovna isporuka toplotne energije korisnicima jer se  radi o zahtjevnim  i komplaksnim  radovima. te nabavci  istrošenih dijelova.” – izjavio  je danas  šef Službe za proizvodnju i distribuciju toplotne energije u preduzeću „Bags Energotehnika“ Mensud Karović.

Iz preduzeća Bags – energotehnika građane mole za razumijevanje. Kvarovi ovog tipa zahtjevaju više vremna i s obziroma na poznatu starost sistema  nije isljučeno da ih u toku grijne sezone još neće biti.

Cijeli članak možete pogledati na linku http://www.rtvvogosca.ba/bags-et-ekipe-na-terenu-veliki-kvar-na-centralnom-vrelovodu/

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana