Na vrh

Drugi o nama – CENTAR ZA PRUŽANJE USLUGA GRAĐANIMA I U VRIJEME PANDEMIJE KORONAVIRUSA JE NA RASPOLAGANJU SVAKOG RADNOG DANA

Centar za pružanje usluga građanima Općine Vogošća svoju djelatnost obavlja od 2007.godine i opravdao je postojanje. U vrijeme pandemije koronavirusa Centar je svoj rad prilagodio preporučenim mjerama.

U sali Centra pored osnovne djelatnosti primanja zahtjeva, kako kaže Elvir Crvenjak, pomoćnik načelnika za Opću upravu, vrši se ovjera potpisa, rukopisa i prepisa a uz uposlenike resorne službe, tu su i uposlenici drugih službi.

„U vrijeme pandemije Covid19 Centar je u kontinuitetu obavljao svoje poslove i zadatke poštujući epidemiološke mjere. Tako je samo u oktobru ove godine izvršena ovjera 24.000 potpisa, rukopisa i prepisa, a zaprimljeno je 1.500 različitih zahtjeva. U novembru je ovjereno 13.500 potpisa, rukopisa i prepisa te zaprimljeno oko 2.000 različitih zahtjeva“- kazao je, između ostalog, Crvenjak u izjavi za TV Vogošća o radu Centra za pružanje usluga građanima Općine Vogošća i obimu posla u vrijeme pandemije.

(Cijeli članak je preuzet sa web portala RTV Vogošća)

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana