Na vrh

Drugi o nama – PREDUZEĆE BAGS ENERGOTEHNIKA: GRIJNA SEZONA NA PODRUČJU OPĆINE VOGOŠĆA UREDNA

Petnaestog okobra počela je sezona grijanja a preduzeće Bags energotehnika isporuku toplotne energije svojim korisnicima od tog datuma vrši neometano i u skaldu sa operativnim planom preduzeća. Kvalitet usluge građani su prepoznali, kazao je šef Službe za proizvodnju i distribuciju toplotne energije u ovom poslovnom subjektu Mensud Karović  i svoje obaveze izmiruju uglavnom uredno, sem jednog malog broja. Plaćanjem računa obezbjeđuje se i kvalitet kontinuirane isporuke toplotne energije.

Preduzeće Bags energotehnika toplotnom energijom zagrijava više od 600 stanova u Vogošći i nekoliko privrednih subjekata. Prije početka sezone  obavljen je remont postrojenja. Već treću godinu za redom ovo preduzeće posluje pozitivnim rezultatom uz servisiranje svih obaveza iz operativnog dijela poslovanja. Kao pogonski energent za proizvodnju toplotne energije, koristi se niskonaponski sumporni mazut 1%.

Kako je kazao Karović, uprava ovog preduzeća kontinuirano radi na proširenju mreže komintenata u svim kategorijama. Sve informacije u vezi sa novim priključcima na mrežu zainteresovani mogu dobiti u Centru za komunalne usluge u Vogošći, gdje građani inače mogu platiti svoje račune. Centar se nalazi u zgradi Općine Vogošća.

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana