Na vrh

Drugi o nama – TEMPO I DOBRO.BA U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI – URUČENA POMOĆ ZA 40 PORODICA

Volonteri Omladinskog udruženja Tempo u subotu 9. maja realizovali su još jednu akciju pomoći za naše sugrađane koji su u potrebi. Ovaj put akcija je sprovedena u saradnji sa Humanitarnim udruženjem Dobro.ba koje je doniralo 40 prehrambenih paketa. Uz pakete je podijeljeno i 40 vreća brašna (po 25 kg), 40 paketića za djecu, 40 kurbana i 90 iftara.
Pomoć je uručena za 40 porodica sa područja općine Vogošća kojima su volonteri Tempa pakete dostavili na kućne adrese a zajedno sa njima bio je i predsjednik Udruženja Dobro.ba, proslavljeni bh kapiten i direktor Košarkaške reprezentacije BiH Samir Avdić.
„Drago mi je da smo sa Omladinskim udruženjem Tempo napravili ovu saradnju. Dobro ba djeluje na prostoru cijele BiH, pomažemo povratničku populaciju ali evo i u Sarajevu i u Vogošći ima ljudi kojima je pomoć potrebna. Činimo koliko možemo da drugima olakšamo u ovim teškim okolnostima i u ambijentu i vremenu u kojem živimo.“, rekao je ovom prilikom za našu kuću Samir Avdić. Cijeli članak možete pogledati na linku http://www.rtvvogosca.ba/tempo-i-dobro-ba-u-zajednickoj-akciji-urucena-pomoc-za-40-porodica/

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana