Na vrh

Drugi o nama – TV VOGOŠĆA PRIJE 23 GODINE POČELA EMITOVATI EKSPERIMENTALNI PROGRAM

Prije 23 godine TV Vogošća počela je emitovanje eksperimentalnog programa. Nekoliko mjeseci kasnije, u aprilu 1998. godine uspostavljena je stalna  programska šema.

Medij JP RTV Vogošća i danas u lokalnim okvirima prati i informiše o dešavanjima. Protekle 23 godine su donijele i različita iskustva. Direktor Edin Spahić istakao je i napredak u radu jer danas, za razaliku od 1997. godine, naša medijska kuća emituje digitalni televizijski signal. Posebnu zahvalnost za ostvarene rezultate u radu, uz podršku osnivača Općine Vogošća, direktor je izrazio uposlenicima, jer je ovaj kolektiv odgovorio svakom izazovu i uslovima koje su donosile različite situacije u kojima smo se našli. I u vrijeme pandemije koronavirusa ovaj kolektiv je izvršavao i izvršava svoje radne zadatke. Direktor Spahić je u povodu godišnice emitovanja eksperimentalnog programa TV Vogošća uputio čestitku osnivaču, uposlenicima i svima koji našu kuću doživljavaju svojom i zahvalio se na povjerenju gledaocima.

TV Vogošća je od 10. decembra 1997. godine do danas za svoj rad nagrađena brojnim priznanjima, plaketama i zahvalnicama.

(Članak je preuzet sa web portala RTV Vogošća)

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana