Na vrh

NAČELNIKU SMAJIĆU URUČENA ZAHVALNICA SPORTSKOG RIBOLOVNOG DRUŠTVA

Načelnik Općine Vogošća Edin Smajić, danas je u prostorijama ove lokalne zajednice ugostio članove Sportskog ribolovnog društva Vogošća, koji su mu tom prilikom uručili zahvalnicu za doprinos u radu.

Na sastanku je razgovarano o aktivnostima i uspjesima vogošćanskih ribolovaca u proteklim godinama, kao i o planovima za 2022. godinu. Osim učešća na takmičenjima članovi ribolovnog društva Vogošća su izvršili i poribljavanje vodotoka potočnom pastrmkom na području naše općine.

Predsjednik Udruženja Memsud Tanjo zahvalio se načelniku Smajiću za podršku koju imaju iz Općine Vogošća.

– Razlog naše današnje posjete jeste zahvalnica koju želimo da uručimo načelniku Smajiću za dugogodišnju podršku koju Općina pruža našem malom Udruženju. Udruženje postoji i radi već šezdeset i jednu godinu i broji oko četrdeset članova, istakao je Tanjo.

Načelnik Edin Smajić se zahvalio na posjeti članovima Udruženja, te istakao da će Općina Vogošća, u skladu sa mogućnostima i dalje podržavati rad Sportskog ribolovnog društva Vogošća.

Na nedavno održanoj izvještajno – izbornoj skupštini Sportskog ribolovnog društva Vogošća izabrano je novo rukovodstvo društva, te je za predsjednika izabran Hasan Dolovac.

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana