Na vrh

NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA UNUKE ŠEHIDA I POGINULIH BORACA OPĆINE VOGOŠĆA

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika u prostorijama Općine Vogošća podijeljeni su paketići unucima šehida i poginulih boraca Vogošće. Podjelu paketića su obezbijedili Općina Vogošća i Udruženje „Haber“.

Mališani su  imali puno razloga za dobru zabavu uz nezaboravne mađioničarske trikove koji su zabavljali prisutne i inspirisali ih magijom koja je izazvala mnogo smijeha, a mađioničar se pobrinuo da sva djeca budu uključena u performans. Nakon toga upriličeno je druženje sa Djeda Mrazom, te podjela novogodišnjih paketića.

Istaknuto je da je Spomen soba podsjetnik je na sva dešavanja u našoj domovini tokom rata, ali i opomena da nikada ne dozvolimo da se ista ponove ili zaborave, gdje se nalaze fotografije 411. šehida poginulih na području općine Vogošća kao i mnogobrojni ratni eksponati.

U ime Općine Vogošća prisutnima se obratio Zijad Kadrić, pomoćnik načelnika za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu koji je izrazio veliko zadovoljstvo što ima priliku vidjeti iskrene osmijehe na licima mališana.

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana