Na vrh

ODRŽANA ŠESTA REDOVNA SKUPŠTINA ZELENIH BERETKI VOGOŠĆA

Skupština je razmortila i usvojila izvještaj o radu i finansijski izvještaj za 2019. i 2020. godinu, te pozitivno ocijenila aktivnosti koje su poduzimane u vrijeme pandmije COVID-19. Dugogodišnji predsjsednik Udruženja boraca BOSNAE ZELENE BERETKE Općine Vogošća Hasan DOlovac je podnio neopozivu ostavku na tu funkciju, a na njegovo mjesto je imenovan Bilal Bogilović.
“Sinoć je bilo prilično emotivno, meni je najvažnije da su prihvaćeni izvještaji te da se jasno vidi gdje je i kako utrošen svaki dinar. Razlog zbog kojeg sam podnio ostavku je jednostavan, vrijeme je da se povučem, osjetio sam da više nemam šta ponuditi, a i da dam primjer ostalim doživotnim predsjednicima da slijede moj primjer i daju priliku i drugima da nešto rade i ponude novine udruženjima i našoj lokalnoj zajednici. Novom predsjedniku želim mnogo sreće u daljem radu i da nastavi tamo gdje sam ja stao.” -rekao je između ostalog Hasan Dolovac.
U svečanom dijelu Skupštine uručene su Plaketa Sedinu Kahrimanu, Povelja Edini Dolovac, a zahvalnice Koordinaciji boračkih udruženja Općine Vogošća i Denisu Jaha.
(Članak je preuzet sa web portala RTV Vogošća)

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana