Na vrh

OPĆINA VOGOŠĆA OSIGURALA SREDSTVA ZA SANACIJU PROSTORIJA BOKSERSKOG KLUBA “VOGOŠĆA”

U Kabinetu Općinskog načelnika danas je potpisan Ugovor za izvođenje radova na sanaciji općinskih poslovnih prostorija u ulici Igmanska broj 48 koje koristi Bokserski klub “Vogošća”. Ugovor su potpisali Edin Smajić načelnik Općine Vogošća i Emir Begović izvršni direktor firme “Sela”.

Bokserski klub “Vogošća” je klub sa dugogodišnjom tradicijom i tokom svojih više od 70 godina postojanja postigao je značajne rezultate i promovisao ime Vogošće. U posljednjih nekoliko godina imaju jedan pozitivan trend kada je u pitanju razvoj ali i postizanje sportskih rezultata, istakao je načelnik Smajić tokom potpisivanja ugovora.

“Opredijelili smo se da u ova teška vremena ipak nađemo načina da izvedemo ove radove i da ovaj prostor koji klub koristi dugi niz godina dovedemo u pravo stanje. Ja se nadam da će ova borba sa koronavirusom što prije završiti i da će naši bokseri nastaviti sa svojim takmičenjima i da će im ovo što sada radimo omogućiti još kvalitetniji rad u organizacijskom, funkcionalnom ali i sportskom smislu.”

Potpisivanju Ugovora prisustvovao je i Edis Efendić, trener u Bokserskom klubu “Vogošća”, koji je zahvalio Općini Vogošća što je prepoznala njihov trud i rad i obnavlja prostorije koje oni koriste već dugi niz godina.

Radovi obuhvataju postavljanje nove PVC  stolarije, renoviranje mokrih čvorova, postavljanje novog poda kao i molerske radove. Vrijednost ugovorenih radova iznosi oko 11.700 KM. Rok za završetak radova je 30 dana po potpisivanju ugovora.

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana