Na vrh

“Popravni” sa “Slobodom”

Nakon dva uzastopna poraza na dva gostovanja u proteklih sedam dana rukometaši „Vogošće“ imaju priliku za „popravni“ pred svojom publikom. U subotu 2.11.2019.godine sa početkom u 18 sati u vogošćanskoj Sportskoj dvorani „Amel Bećković“ gostuje tuzlanska „Sloboda“. U dosadašnjem toku prvenstva „Sloboda“ ima polovičan učinak. Tri pobjede i tri poraza u šest proteklih kola.

Nakon tri pobjede iz tri utakmice odbojkašice „Vogošće“ ovog vikenda igraju u Brezi protiv tamošnje ekipe. Vogošćanski košarkaši imaju posve suprotan rezultat. Tri poraza iz tri kola. U četvrtom kolu gostuju u Čapljini ekipi HKK „Čapljina“. Čapljinci su nakon dvije pobjede u prošlom kolu poraženi u Donjem Vakufu. U Čapljini sa respektom dočekuju ekipu „Vogošće“ i ističu kako su Vogošćani igrali tri teške utakmice sa jakim protivnicima i izgubili sve tri, doslovno u posljednjim ekundama meča.

U Fudbalskoj ligi kantona Sarajevo, u kojoj igraju i vogošćanski klubovi, ovog vikenda je na rasporedu posljednje kolo prvenstva. Izvjesno je da će „Unis“ ovaj dio takmičenja završiti ubjedljivo na prvom mmestu, a u posljednjem kolu dočekuje ekipu „Omladinca“. I NK „Ozren“ je domaćin u ovom kolu i dočekuje ekipu „Vratnika“

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana