Home >

Privredni subjekti >

Uslužne djelatnosti >

Remote d.o.o.

Remote d.o.o.

Remote d.o.o.

Linija

O nama

Remote d.o.o. je osnovan 2020. godine, specijaliziran je za pružanje konsultantskih usluga u oblastima promocije i unapređenja turizma, zaštite okoliša, energetske učinkovitosti i marketing strategije. Naš tim stručnjaka posjeduje bogato znanje i iskustvo kako bi pružio podršku našim klijentima u ostvarivanju njihovih ciljeva. U području promocije turizma, nudimo strateško savjetovanje i prilagođene marketinške strategije kako bi naši klijenti unaprijedili svoje poslovanje. U oblasti zaštite okoliša, pružamo ekspertizu u procjeni i implementaciji održivih praksi, smanjenje ekološkog otisaka i usklađivanje poslovanje sa zahtjevima zaštite okoliša. Naš tim također pruža konsultacije o energetskoj učinkovitosti, identificirajući mogućnosti za optimizaciju potrošnje energije i implementaciju inovativnih tehnologija za smanjenje troškova i ekološki utjecaj. 

Naša misija je pružiti stručno znanje i individualiziran pristup kako bismo pomogli našim klijentima u postizanju uspjeha i ostvarivanju održivog rasta u svojim poslovanjima.

Naše djelatnosti

Okoliš

Ekspertize i savjetovanje u implementaciji održivih praksi, identificiranju ekoloških izazova i razvoju strategija za smanjenje ekološkog otiska.

Turizam

Stručno savjetovanje i izradu marketinških strategija u cilju unaprijeđenja turističke ponude, rasta i broja posjetitelja i održivog razvoja.

Energetska učinkovitost

Identifikacija mogućnosti za optimizaciju potrošnje energije, uvođenju inovativnih tehnologija i implementaciji mjera za smanjenje troškova i ekološkog utjecaja.

Marketing

Savjetovanje o marketinškim strategijama, identificiranju ciljnih tržišta, brendiranju i promociji proizvoda i usluga, kako bi naši klijenti ostvarili konkurentske prednosti i postigli uspješan rast u svojim poslovanjima.

Kontakt informacije