Na vrh

RK „VOGOŠĆA POLJINE HILLS“: DAN ZA DRUŽENJE S MLADIMA

Mini rukomet obilježio je 28. junski dan u Vogošći. Loše vrijeme spriječilo je da se druženje naših mlađih sugrađana koji vole rukomet, održi na vanjskom terenu sa umjetnom travom JU „KSC“ Vogošća, pa im je svoja vrata otvorila Sportska dvorana „Amel Bečković“.
 
Sekretar RK „Vogošća Poljine Hills“ i trener mlađih selekcija, odnosno ženskog tima, Mirza Dervišević i Nedim Kršo čak su i ekipi TV Vogošća poželjeli dobrodošlicu na druženje. Oni su kazali da danas nema takmičarskog dijela, jer je današnji dan isključivo rezervisan za druženje i igru. Ipak, prema onome što je rečeno, da se zaključiti da Vogošća u skorijoj budućnosti može računati na nastavak dobre priče o rukometu koju će donijeti mladi naraštaji.
 
Vogošća, 29.06.2018.godineRK „VOGOŠĆA POLJINE HILLS“: DAN ZA DRUŽENJE S MLADIMAMini rukomet obilježio je 28. junski dan u Vogošći. Loše vrijeme spriječilo je da se druženje naših mlađih sugrađana koji vole rukomet, održi na vanjskom terenu sa umjetnom travom JU „KSC“ Vogošća, pa im je svoja vrata otvorila Sportska dvorana „Amel Bečković“.Sekretar RK „Vogošća Poljine Hills“ i trener mlađih selekcija, odnosno ženskog tima, Mirza Dervišević i Nedim Kršo čak su i ekipi TV Vogošća poželjeli dobrodošlicu na druženje. Oni su kazali da danas nema takmičarskog dijela, jer je današnji dan isključivo rezervisan za druženje i igru. Ipak, prema onome što je rečeno, da se zaključiti da Vogošća u skorijoj budućnosti može računati na nastavak dobre priče o rukometu koju će donijeti mladi naraštaji.Dan za mini rukomet podržao je Organizacioni odbor Manifestacije „Vogošćanski dani 2018“ a slični projekti biće realizovani i ubuduće.o je Organizacioni odbor Manifestacije „Vogošćanski dani 2018“ a slični projekti biće realizovani i ubuduće.
Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana