Na vrh

U potragu za Zdravkom Đurićem uključili su se GSS i Civilna zaštita


Vogošćane je nemalo iznenadila vijest koju su jutros prenijeli brojni mediji kako je nestao Zdravko Đurić, prepoznatljivi lik sa Vogošćanskih ulica. Zdravko Đurić se posljednji put kćerki Dragani i zetu Radovanu, koji žive u Prnjavoru, javio u petak, Od tada oni nemaju informacije o tome gdje bi se mogao nalaziti. Oni se trenutno nalaze Vogošći i mole sve koji imaju ikakve informacije o Zdravku da im jave. U potragu su se uključili pripadnici Gorske službe spašavanja Novi Grad i Civilne zaštite Općine Vogošća, a o svemu je obaviještena i policijska stanica Vogošća.
Zdravko Đurić je imao i zdravstvenih problema, a njegov zet Radovan kaže kako u posljednje vrijeme nije koristio terapiju, U kući Zdravka Đurića nisu pronađeni lični dokomenti, ali je zanimljivo da su pronađene cigarete iako je Zdravko bio strastveni pušač.
Zdravko Đurić u Vogošći je dobro poznat, na dan kada je nestao nosio je zeleni kačket. Sve informacije koje bi mogle pomoći u lakšem lociranju nestalog Đurića proslijedite na broj telefona 062/112-700 ili na Viber broj +38762/672-772.

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana