Na vrh

VOGOŠĆANSKI ATLETIČARI NA PRIJEMU KOD NAČELNIKA EDINA SMAJIĆA

Općinski načelnik Edin Smajić danas je uprličio prijem za najbolje vogošćanske atletičare koji su ove sezone osvajali medalje na atletskim prvenstvima. Prijemu su prisustvovali Nedžib Šehić, dvostruki prvak BIH u trčanju na 60 m i 200 m u kategoriji cicibana, Amina Čučuković, dvoranska prvakinja BiH u trčanju sa preponama na 60 m u kategoriji juniorki, Eldar Hadrović, vicešampion BiH u skoku u dalj u kategoriji mlađih juniora, Eldar Halilović bronzana medalja u bacanju koplja na Prvenstvu BiH u kategoriji pionira, Damian Slavuljica, trećeplasirani u bacanju vortexa u kategoriji cicibana te Ahmed Aličić, Almir Osmanović, Din Spahić i Nedžib Šehić, prvaci u štafeti 4×100 m u kategoriji cicibana.

Ovom prilikom načelnik Smajić je izrazio zadovoljstvo zbog svih rezultata koje postižu članovi Ateltskog kluba Vogošća, te je najavio skoro otvaranje atletske staze na stadionu „Hakija Mršo“ kojom će se osigurati još bolji uslovi za trenažni proces i takmičenja.

Trenerica Amela Prnjavorac zahvalila se načelniku Smajiću na prijemu i čestitkama upućene klubu i atletičarima koji su pokazali da i u ovo doba korona virusa mogu biti najbolji u svim disciplinama i uzrastima. Ovom prilkom su atletičarima koji su pozvani na prijem uručeni prigodni pokloni.

Copyright @ 2015 by INAF | Sva prava zadržana