Obrazovanje|

Dana 30. novembra tekuće godine dva odjeljenja petog razreda Osnovne škole “Izet Šabić” u pratnji razrednih starješina, nastavnica Amele Poturak i Enele Tahić, posjetili su kino CineStar i tom prilikom, po svom odabiru, pogledali film „Trolovi 3: Bend na okupu“.

Riječ je o filmu koji se počeo prikazivati početkom novembra 2023. godine u kinima širom BiH.

Treći nastavak popularnih Trolova donosi porodično okupljanje prepuno akcije, muzike i šarenila.

Kada se trolovi Poppy i Granko zbliže, Poppy otkriva da Granko ima tajnu prošlost: nekada je bio dio njezinog omiljenog „boybanda“, grupe BroZone, koju je činio sa svoja četiri brata. BroZone se raspao dok je Granko bio beba, a time se raspala i njegova porodica i od tada on nije vidio svoju braću. Kada jednog od braće otme par opakih zlikovaca, koji žele da mu ukradu talenat za pjevanje pop muzike, Poppy i Granko kreću na emotivno putovanje kako bi ujedinili porodicu i kako bi Granko na taj način spasio svoga brata.

Preporuke za pogledati film svima koji vole akcionu animiranu komediju. U vrijeme praznika, budite spremni za uzbudljivo, šareno porodično okupljanje, kao nikada do sada.

Anna Kendrick i Justin Timberlake vraćaju se svojim ulogama u novom poglavlju blockbuster muzičke franšize studija DreamWorks Animation – Trolovi: Bend na okupu.

Pored neobuzdane radosti karakteristične za Trolove i u ovom filmu čuli smo neke nove, ali i klasične pop hitove i imali priliku da čujemo neke od najvećih zvijezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.

A, kako je bilo našim učenicima možete pogledati na fotografijama.

(Članak je preuzet sa web stranice OŠ “Izet Šabić”)

Comments are closed.

Close Search Window