Komunalna infrastruktura|

KJKP “Sarajevogas” d.o.o Sarajevo raspisalo Javni poziv za izbor korisnika sufinasiranja troškova izgradnje novih priključaka individualnih stambenih objekata na distributivnu gasnu mrežu. Javni poziv je raspisan na osnovu sporazuma o saradnji na realizaciji projekta “Sufinansiranje gasnih priključaka na postojeću infrastrukturu Sarajevogasa” koji su potpisali 23.08.2024.godine ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo Bojan Bošnjak i direktor KJKP “Sarajevogas” d.o.o Sarajevo Hase Tirić.

Realizacija projekta je počela 2018.godine, a finansijska sredstva je osiguralo Ministarstvo komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo. Za realizaciju je zaduženo KJKP “Sarajevogas” d.o.o Sarajevo.

Javni poziv ostaje otvoren šezdeset (60) dana od dana objavljivanja. Javni poziv će osim web stranice KJKP “Sarajevogas” d.o.o. Sarajevo biti objavljen i u dnevnom listu Oslobođenje, kao i na web stranici Kantona Sarajevo. Rok za podnošenje prijava će se računati prema datumu objave javnog poziva u glasilu koje zadnje objavi javni poziv.

Sadržaj kompletnog Javnog poziva dostupan je na linku https://www.sarajevogas.ba/…/2024/09/JAVNI-POZIV-2024.pdf

/Članak preuzet sa web portala Vlada Kantona Sarajevo/

Comments are closed.

Close Search Window